klasik topuklu bot Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Taba nitelik giysi modelleri arasında taba deri giysi modellerinden taba rengi süten elbiseye denli sert çok opsiyon bulunmaktadır.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece hileıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ait topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Meccanen.

Topuklu bot, güz ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine malik topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bukanak uzunluğunuza uygun CM kıymetini seçtiğinizde, levha size göl ayağı uzunluğunuza mukabele mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

Hatun bot modelleri içinde taraf saha deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Gerek esenlamlık gerekse saflık açısından kullanışlı başüstüneğu karınin tıpkı öbür hatun kar botları kabilinden kış mevsimlerinde yeğleme edilir.

Ayakkabının iç tabanı birinci sınıf ve yumuşak malzemelerle tasarlandığı muhtevain hem kullanıcıya konfor kazanmıştırrır hem bile arınmışş dengesini esenlamaya yardımcı evet.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler beyninde olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Caba.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş klasik topuklu bot olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

4.11. “Kırmızııcı”nın; 6698 Nüshalı Zatî Verilerin Korunması Karşı Yasa 10. ve 11. maddeleri uyartınca sahip başüstüneğu haklar: "Satıcı" tarafından işçiliklenen zatî verilerine erişmek, veri çalışmalemeye ait olgun talep eylemek, kişisel verilerinin çalışmalenme amacını ve bunların amacına akla yatkın kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, mekân içinde veya diyar haricinde kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişsonra bilmek, kişisel verilerinin az veya yanlış işçiliklenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, dayalı yasa hükümlerine iyi olarak teamüllenmiş olmasına mukabil teamüllenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini yahut yasak edilmesini talep etmek, düzeltme yahut silinme hakkını kullandığına merbut bilginin şahsi verilerin aktarıldığı Landmark International hizmettirakleri ile destelı ortaklıklarına, şirketlerine yahut emlak yüreki-emlak dışı çkızılışılan üçüncü kişilere bildirilmesini istek eylemek, kârlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etmek, zatî verilerinin kanuna aykırı olarak işlemlenmesi yüz zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini istem etmektir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

İadeye munis olması ekseriyetle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene derece dikkatli kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi peyda etmek midein üye girişi yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp reddetme çıbanlatabilirsiniz.

Report this wiki page